RX-Coffee


1 Kotak RM30.80 (15 sachet) ~ Tidak termasuk kos penghantaran
Pek Percubaan 5 Sachet RM10 (Termasuk Pos)

Kos Penghantaran / Poslaju / Skynet:-
By hand - Sekitar Kuala Lumpur/ Sg Buloh - RM5.00
Skynet - Semenanjung - RM10.00

Pakej Copycat RX Coffee : 8 kotak (8 kotak RM198 + yuran ahli RM9.90 + kos pos)

http://www.ProjekCopyCat.com/sitimd

Kopi Beraura Pertama! Kelazatan Luar Biasa!
Menggunakan formulasi Rx-Water dan diperkaya dengan herba-herba terbaik dunia seperti Mahkota Dewa, Saffron, Habbatus Sauda, Ginseng dan Herba-Herba Mujarab yang lain.

Kopi semakin menjadi minuman wajib bagi kebanyakan rakyat Malaysia. Malah, jika mengikut data antarabangsa, hampir 50% daripada penduduk di negara maju terdiri daripada mereka yang meminum kopi. Jadi tidak hairanlah untuk melihat syarikat pengeluar berlumba-lumba menghasilkan kopi untuk memenuhi permintaan yang hebat di seluruh dunia.

Kajian santifik telah membuktikan bahawa jenis kopi yang diminum dan cara ianya diproses memainkan peranan yang sama pentingnya dengan jumlah kuantiti kopi.

WorldWellness Network men-yedari hakikat bahawa pasaran masih lagi terbuka untuk kopi yang bukan sahaja membawa khasiat daripada kopi biasa tetapi juga diproses dan digabungkan dengan elemen-elemen lain yang membawa kesan positif kepada kesihatan.

Oleh itu, WorldWellness memperkenalkan Rx-Coffee, sebuah kopi kesihatan yang bebas daripada bahan pengawet atau perasa tiruan dan menggabungkan bahan-bahan terbaik untuk kesihatan anda. Berikut adalah bahan-bahan utama yang dijadikan sebahagian daripada
Rx-Coffee :Mahkota Dewa
Herba yang digunakan secara meluas di Indonesia dan didapati mampu mengubat seribu macam penyakit kerana kombinasi kimia alkoid (untuk detoks), saponin (untuk anti-bakteria), flavanoid (melancarkan perjalanan darah) dan polifenol (anti-alergi) di dalamnya.Habbatus Sauda
“Gunakanlah Habbatus Sauda kerana di dalamnya ada sejenis ubat untuk pelbagai macam penyakit kecuali maut”
- Sabda Rasulullah S.A.W


Saffron
Sejenis bunga yang cukup eksklusif dan tinggi nilainya di seluruh dunia kerana kandungan debunganya yang kaya dengan bahan-bahan menyihatkan tubuh badan. Didapati membantu mengubati pelbagai jenis penyakit termasuklah masalah jantung, hepatitis dan sebagai perangsang minda.Ginseng
Ekstrak dari akar pokok ginseng telah digunakan sebagai sebahagian daripada perubatan tradisional kaum Cina sejak Dinasti Tang (618-907 sebelum Masihi). Didapati memperkuat-kan sistem antibodi badan dan menguatkan daya ingatan.

Rx-Coffee juga diadun dengan kopi Arabica yang merupakan antara kopi terulung di dunia dan koko yang mempunyai khasiat kesihatannya tersendiri. Rx-Water, yakni air penyembuh aura pertama di dunia, digunakan dalam pemprosesan Rx-Coffee.

Kesemua kombinasi ini menghasilkan kopi yang telah didapati boleh diminum bukan sahaja oleh peminum kopi tetapi juga mereka yang sebelum ini tidak boleh minum kopi. Malah, ianya telah digunakan sebagai sebahagian daripada proses rawatan oleh mereka yang memang tidak boleh lepas daripada meminum kopi.

Akhir sekali, ke mana-mana sahaja kopi ini diedarkan, respon yang paling ketara diterima – rasanya unik dan menyelerakan.

Rx-Coffee mempu-nyai rasa yang sememangnya unik di pasaran dan mengeluarkan aroma yang bukan sahaja enak tetapi juga menyegarkan.


0 comments:

Post a Comment

Link within

Related Posts with Thumbnails